hebahan ibadah qurban&aqiqah DMK 2014

15.8.2014

Alhamdulillah, tahun ni Dana Madrasah Kemboja (DMK) sekali lagi menganjurkan program qurban & aqiqah 2014. tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 September 2014. sesiapa yang ingin menyertai program ini, boleh dapatkan borang penyertaan di blog DMK, harga 1 bahagian lembu ialah RM270. 

Insya'Allah tahun ni tahun ke-3 ai join program ni. untuk sesiapa yang macam tak confident je dengan program ni boleh dapatkan maklumat lanjut daripada DMK (no hp ada kat poster). ai mula dengar program ni dari kawan2 ofis, Kak Nora n DJ, in fact salah seorang pengasas DMK adalah kawan sekolah Kak Nora. so ai put 101% trust to DMK untuk bawa amanah2 yang diberikan untuk sampai ke saudara Islam kita di Kemboja. kalau nak baca report2 program yang lepas boleh terjah blog DMK

Insya'Allah moga ramai yang akan join program ni dan semoga kita mendapat manfaat darinya. 

jom!

0 comment:

Powered by Blogger.