cuti raya, cuti blogging. phew

1.8.2014

hehehe. lama betul tak menaip kat blog. macam-macam simptom ada. yang paling ketara malas (hehehe), maklumlah banyak makan kuih raya, ketupat, rendang dan lain-lain. haa, macam mana raya korang? awesome kan. ai macam biasalah, amik tender cuci pinggan kat dapur. tahun ni raya umah baru, amazingly ramai pulak sedara2 bau-bau bacang yang singgah. phew, letih tak terkata wei. apapun, raya kali ni bersederhana je lah ye. lagipun tua2 ni kurang sikit excitednya. hehehe :-)

anak dara sorang ni semakin geram ma'long dibuatnya. terlebih garang pun ada. cakap memang pandai lah, boleh dah nak bawa bergaduh. now memang musuh ketat dia ma'long la. sebab sikit2 "ma'long, jangan kawan auni!". hahahaha. ma'long memang sengaja je nak cari pasal dengan dia. dasar kaki buli.


auni & qila 1st raya dengan cousins/niece/nephew. hamikkk, muda2 pun dah jadi mak long auni n mak ngah qila. hahaha. 


auni n qila with mama n aunty lia


cheese tart segera sebagai pemanis mulut petang raya. hahaha. masa orang datang lah nak sibuk buat cheese tart. dapat makan panas-panas wooo. cepat sold out nya. entri cheese tart, kena hold dulu. hahaha.


sempat juga pergi beraya, yang mana dekat je lah. hehehe :-)


dikesempatan ini, ai ingin ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. maaf jika sepanjang penulisan di blog ni ada menyebabkan korang tersinggung atau tersentap eh. maklumlah, manusia memang banyak khilafnya. 

salam aidilfitri!

0 comment:

Powered by Blogger.