promo ramadhan #pixajoy

4.7.2014

bila musim puasa tiba, macam-macam promo muncul. sale apa lagi. tinggal banyak fulus atau tak je. hahaha. as usual, pixajoy kembali dengan promo ramadhan/raya. ye lah, masa raya kan sakan nak amik gambar dengan kepelbagaian cara dan rupa. mana nak tayang baju, kuih raya, famili dan lain-lain. 

kalau dah sakan bergambar, kenalah sakan ber photo book? eh? kalau korang nak jimat belilah sebelum esok (5.7.14) sebab ada diskaun. 



ai mode insaf sekejap. now dah ada 5 mini layflat, 3 cool image wrap punya voucher. yang cool image wrap tu dah ada project (in progress) tinggal yang mini-mini tu dok tengah pikir nak buat pe. hahaha. tapi, memandangkan cik kecik qila punya photo book, ma'long tak buat-buat lagi, maka kena beli gak lah promo kali ni- aim cheap n chic je. hahaha.

p/s: nizam tu la ko asik stalk blog aku je, hadap la citer pixajoy ni. hahahaha.

0 comment:

Powered by Blogger.