iftar rakan sekerja @puffy buffy cafe, cyberjaya

8.7.2014

cerita iftar hari ni bersama geng cawangan yang bertempat di cafe puffy buffy cafe, cyberjaya. first time kami semua terjah cafe ni. apa agaknya yang menarik eh? hari ni ialah hari kedua puffy buffy buat buffet iftar. pilihan makanan yang cukup-cukup dan bagi ai worth la for money. ikut tekak masing-masing lah ye.


kami sampai di puffy buffy agak awal, masa ni semua staff dok buat prep lagi untuk iftar. hehehe. dah lapar ke? masa kami walk ini, terus rasa like dengan cafe ni sebab environment dia yang nampak fresh. combination colour biru, pink n putih is so ngam. sesuai la dengan jiwa muda kami. hahaha. kami isi masa lapang dengan borak2, amik gambar sana sini dan usha kek2 yang menarik. phew. macam sedap jeeee. 






masa berbuka tiba. Alhamdulillah :-)


secara keseluruhannya, makanan untuk buffet ada rasa dan sedap la jugak untuk kami. cuma ada beberapa makanan yang dah tak panas mungkin sebab dah disediakan awal dan air cond cafe terlalu sejuk. memang santai la geng2 kami makan. tak reti2 nak balik walaupun ramai orang dah mula beransur pulang. yang bestnya, adik apam balik (sedap woo apam balik ni) siap tapau 2 bungkus apam balik untuk kami. 


p/s: tempat solat ada disediakan, tapi not up to standard la, sebab guna bilik belakang kat butik atas cafe. sabar je lah!

0 comment:

Powered by Blogger.