iftar geng U @tom yam kung, ayer 8, putrajaya

17.7.2014

iftar hari ni ialah iftar geng U. walaupun kehadiran gagal, cuma ada 3 orang je, tapi iftar masih juga diteruskan. hahaha. hari ni kami iftar di tom yam kung, ayer 8. presint 8. untuk pengetahuan tom yam kung ada gak branch lain kat putrajaya iaitu di presint 15. kami sampai kat restoran agak awal, dan makanan pun dihidangkan by stage bermula dari kol 7 pm. interm of presentation makanan memang nampak lazat. hehehe.

boleh dikatakan makanan dia mempunyai rasa, tapi mungkin kerana keadaan food dah sejuk, maka feeling kesedapan makanan tu dah hilang. tapi yang paling sadis tom yam kung dia, iskh udang pun hancur. hmm.

 
 sotong celup tepung (sedap) dan sotong serai (kureng)

 
 kangkung signature dish (sedap) dan tom yam kung (tak sedap, isi udang hancur)

 
ayam lemon (kureng) dan pulut mangga (serius sedap)

agak ramai yang iftar kat sini. sepanjang kami duduk menunggu, ada 2 insiden customer terjerit2 pasal service dan food. agak menyeramkan disitu. huhu.



walau bagaimanapun, kami tetap makan dengan gembiranya. Alhamdulillah, kenyang! ok, look forward untuk customer service yang lebih tip top!

0 comment:

Powered by Blogger.