iftar geng aysk the 9th @Noya's crib

19.7.2014

cerita iftar lagi, kali ni iftar ke 9 bersama geng2 aysk. despite of controversy penganjuran iftar kali ni, everything looks normal. hahaha. eventhough, ai ada sikit2 rasa macam nak tak nak pergi iftar kali ni, tapi pergi gak la. walaupun mula-mula niat macam kureng baik, tapi bila dah sampai dan jumpa semua kawan-kawan lama, perasaan kureng baik tu dah terbang. hahaha. lalang betul. after all, sekali setahun je jumpa kan?? emel, pnaz n ai sampai around 7.10 pm. memang ramai muka-muka baru yang turun. tergezut dibuatnya. good job to organizer and of coz the power of WA. phew.


ai should salute the hard work of organizer, sebab kalau ai yang buat takde la nak hidang kambing golek, khemah dan yang paling dasyat masak sendiri. tq noya n super family.




solat maghrib kami berpeluang solat berjemaah. Alhamdulillah. pastu apa lagi, makan time. walaupun ada banyak food terhidang, rasa nak jumpa kawan2 lama tu lagi menebal. memang banyak citer lah. those yang tak pernah join iftar bukak lah cerita2 asrama, ai n anis dok join geng bawah khemah cerita isu-isu semasa. hihi.









we have so much fun chit chat sampai kol 11.30pm! giler ah! apapun tahniah atas penganjuran, at least anis n ai boleh dah cuci tangan dari hal2 iftar ni, kami nak datang as tetamu je pulak. hihi.


p/s: comel souvenir tahun ni.

0 comment:

Powered by Blogger.