pixajoy voucher vs promo pixajoy. football fever katanya.

10.6.2014

hari ni teringat nak check balance voucher pixajoy yang ada dalam simpanan vs project photo book yang tertangguh. ingatkan voucher masih banyak lagi, rupanya hanya berbaki 2 voucher, tapi project ada 4. haaa, macam mana tu? hmm.


apa lagi cepat-cepat usha website pixajoy sebab hari tu macam terperasan ada promo get double save for double yang akan berakhir 16.6.2014 ni. laaa, nasib baik sempat nak usha dan grab. as usual ai cari promo cool image wrap la. aisey, murah pulak satu buku rm69.50, kena beli dua, dah kena bayar rm139. sobs. nasib baik ai ada pixajoy credit rm70++, tak terasa sangat membayarnya. ahahaha. gigih kan nak buat 4 project pb.




okey, siapa yang nak grab, lekas-lekas terjah website pixajoy. marilah kita bersama-sama membuat photo book :-)

2 comment:

nhhas said...

Salam,

sis... camna nak dapat credit sampai rm70 tu?
huhuhu....

Asilah Kassim said...

nhhas

guna affliate programme pixajoy. ajak2 kawan2 join, 1st purchase dpt 5% dari jum dia beli.

Powered by Blogger.