pindah rumah yo!

12.6.2014

Alhamdulillah, akhirnya berpindah ke rumah sendiri setelah bertahun2 duduk kat kuarters! everyone seems so excited about it especially parent dan orang kampung. hahaha. untuk rekod ini adalah rumah ke 6 sepanjang hidup ai. syukur ada tempat berteduh selama ni. tq kerajaan Malaysia khasnya kepada Jabatan Bomba Malaysia :-) 

pindah rumah ni memang meletihkan mental dan fizikal. kena pack barang, pastu kena kemas balik. adoi. letih! kalau ikutkan memang malas nak layan hal pindah rumah ni, tapi apa kan daya, responsibility mengatasi segala-galanya. salah satu benda yang amat memeningkan kepala ialah novel! hahaha. rupanya dah bertimbun novel kat dalam rak buku. ada yang dah kekuningan pun. antik la sangat kan.


bila dah pindah dari satu tempat ke satu tempat kena lah susun balik. eh, macam perasan ada novel yang tak baca lagi! hahaha.


update 15.6.2014

rak buku kat bilik pink. oh my oh my! jom susun novel sekarang!!


sila abaikan benda yang bersepah-sepah tu. pindah rumah kan katanya. hehehe :-p

2 comment:

nhhas said...

uiks... tahniah...
dapat beli umah kat mana?
jelesnya...
dalam putrajaya semua mahal... huhuhuhu...

Asilah Kassim said...

tak dik parents punya rumah. hihi. upah kontraktor tak beli la.

nak beli rumah kat putrajaya? in my dream, my dream. hahaha

Powered by Blogger.