mok yang bad mood

7.6.2014

presenting mok aka kucing belaan kat umah. owner sebenar ialah Auni, tapi oleh kerana mok tinggal kat kampung automatik menjadi kucing mak. mok ni trauma sikit dengan orang lain kecuali dengan parents. tengok je la muka dia yang ketat ni, memang malas nak layan. huhu.


mok tengah stress sekarang ni sebab nak kena pindah. rumah jeram dah jadi rumah ketiga mok dan obviously dia kena adapt dengan environment baru lagi. jangan lah dia mogok lapar 2 hari lagi!

mok oh mok!

0 comment:

Powered by Blogger.