misi CPR persatuan M :-p

27.6.2014

tahun ni cik bendahari kena kerja lebih! usaha memberi bantuan CPR kepada persatuan M diteruskan hari ni. awal-awal pagi cik laila n ai dah terpacak tunggu bank islam cawangan klang buka. objektif hari ni nak activate account yang dorman, update penama bank, request buku cek, request e banker n request penyata akaun. fuhhh, panjang nya list!

bila dah dapat borang2 berkenaan, baru tau bukan mudah buka account atas nama persatuan ni. kena ikut prosedur bank n of coz perlembagaan persatuan. ai memang zero knowledge benda2 ni. hihi. nasib baik officer mr irwan assist kitaorang one by one. tqvm :-)

around 12pm, baru settle urusan. nasib baik mr president turun jumpa kami kat bank bawa dokumen ros n tenyeh signature. kalau tak berkurun lah kitaorang kat bank ni. now kena tunggu mr irwan bagi info pasal permohonan yang banyak tu. hihi :-)

teruskan berjuang persatuan M!



posted from Bloggeroid

0 comment:

Powered by Blogger.