#floria2014: jejak bunga bersama keluarga

21.6.2014

cerita #floria2014 lagi. kali ni, emak pulak nak pi jalan-jalan kat floria. layankan je lah eh. kami pergi bersama kana-kanak comel Auni n Qila. cuaca memang amat panas time kami sampai kat putrajaya walaupun jam menunjukkan pukul 4.30 pm. phew. 

sampai kat floria, memang terpegun jap sebab ramainya orang! maklumlah hari kedua terakhir penganjuran #floria2014 kan! so, kami explore taman2 yang ada kat setiap tempat. letih berjalan, lagi-lagi kena tunggu cik2 comel ni berjalan. 



 

oleh kerana membawa cik-cik comel, maka kena lah cari aktiviti yang bersesuaian kan. tengok bunga, depa pun takde feel. hahaha. yang bestnya kat floria ni ada rabbit park! kena bayar rm3/pax untuk masuk dan rm1/pek carrot. sigh. ma'long dan kanak-kanak memang excited sangat sebab rabit2 ni sporting dan aktif. seronok la kana-kanak ni berkejaran dengan rabbit. sikit pun tak takut!




dah puas menggomol rabbit, masa untuk sambung mencuci mata. part bunga ni sungguh kepoh rasanya nak capture kanak-kanak ni. apa ntah yang terpegun sangat? ralit semacam.


di taman diraja #floria2014. seperti biasa capture macam-macam aksi cik-cik comel.


di taman inovasi. 


di tempat paling fofular kat #floria2014! cik-cik comel sekali lagi teruja dan terpegun dengan payung yang colorful!!

 

we have so much fun time kat #floria2014! hoyehhhh!!

0 comment:

Powered by Blogger.