tough week. oh la la! kursus advance haccp!

19-23.5.2014

kursus adalah masa-masa yang menggembirakan tapi kadang-kadang boleh menjadikan seseorang jiwa kacau bila penghujung kursus ada exam! well that's me! kali ni ai attend kursus advance haccp. hamik, kursus manja-manja gmp n haccp implementation tak pi terus nak berdesup pi advance. sudahnya memang sangap lah dalam kelas. memanglah masa study dulu dah belajar tapi 2 ke 4 jam kredit, pastu touch surface2 je, setakat 7 princip haccp tu memanglah hujung jari je. hahaha.


walau bagaimanapun, kelas macam tu jugak lah. belajar, angguk dan cuba fahamkan. cikgu lizawati dari sirim ni pun comel je, senang belajar ngan dia. tapi kesian gak kat cikgu, sebab dia ingat kami semua existing auditor, nak tak nak dia kena ajar bersungguh-sungguh, sebab kadang-kadang kami tanya soalan ntah apa-apa. sorry cikgu!



hari exam tiba. nak dijadikan ceita, exam start 2.30pm petang jumaat tu. ai pulak boleh confident masuk bilik periksa 15 minit lambat. gila betul! hmm, ai should say, exam tu susah. hahaha. habis lah weiii, apa cer? keyakinan untuk lulus tu tipis gak lah, sebab soalan situasi tu ala-ala susahnya. 

now, tawakal je lah. cikgu, harap-harap mood kamu baik masa menanda kertas periksa ai. 

0 comment:

Powered by Blogger.