sha kena birthday prank vs journey to the east!

23.5.2014

finally masa yang ditunggu-tunggu telah tiba. weekend untuk mencandat sotong. like sangat2!! oleh kerana trip kali ni ramai yang ai tak kenal, ada sedikit saspen lah. hahaha. ye lah kot2 diorang ni anti sosial ke, tak suka orang luar ke apa. okey, panik tak kena tempat. dush.

sebelum memulakan perjalanan ke timur, kami semua berkumpul kat taman seri empangan. ni semua idea zahid yang nak celebrate birthday wifey kesayangan dia, sha. satu benda yang ai paling respect kat kawan2 diorang ni ialah semangat setia kawan yang tinggi. datang semata-mata nak celebrate birthday. kagum. bertuah sha ada kawan2 camni. bila dah ramai tu, mula lah nak sorok2 kan diri sebab rasa "asing". nasib adik mi (adik sha) follow trip ni, ada gak la kawan2 borak. 

acara baling tepung dan telur bermula. gila ah. permainan zaman sekolah menengah ni ada lagi. hahaha. sangat muda-mudi diaorang ni. poor sha, dah bau telur. hahahaha.

anyway sha, happy 31 st birthday! semoga diberikan umur yang berkat, rezeki yang bertambah, semoga dikurniakan zuriat yang soleh n solehah, sentiasa jadi kawan yang baik dan tq for everything!

hmm, malam tu kami mulakan perjalanan santai ke timur tepat jam 12.30 am. awal pagi sangat.


 



roy, qis, sha, zahid, parok, jayent, hadri, zali

0 comment:

Powered by Blogger.