masa-masa sukar dan promo Pixajoy lagi!

21.5.2014

phew. lama betul membuat pengabaian pada belog ni. kesian. nampaknya kesungguhan menulis semakin pudar. tambahan pula sejak akhir-akhir ni, internet semakin lembab dan selalu (sangat) membuatkan jiwa tersiksa. ah! (alasan!) untuk rekod, ada 6 post yang tertunggak. cerita pi jalan-jalan kl, mandi air terjun semua tak reti-reti nak taip. sindrom malas lah tu. 

okey, abaikan keluhan itu.

hmm, kenapa eh Pixajoy asyik sangat buat promo ni. now sempena hari bapa pulak. iskh laaa, nasib baik voucher promo banyak lagi dan rm pun dah menyusut, memang takde la nak beli voucher2 ni kan. projek photo book pun banyak tertunggak ni ha, belum campur projek pb orang lain. pengsan!

promo pixajoy sempena hari bapa pun mengancam. pastu ada pulak nak free eco mug. ceh!



so seperti biasa, kalau berminat lekas-lekas terjah promo yang berlangsung dari 19 hingga 31 Mei 2014! klik link kat bawah untuk intai promo. selamat membeli! (jealous mode)

0 comment:

Powered by Blogger.