terjah pbakl 2014

26.4.2014

acara tahunan pesta buku antarabangsa kl 2014 datang lagi. hmm, walaupun ai dah pergi pesta karangkraf bulan 2 hari tu, tapi gigih gak nak terjah pbakl 2014 kan. hehehe. kali ni janji ngan irma nak pi sama. kami sampai agak awal around 9.30 am. gigih kan?! lepas breakfast, kami terus ke lokasi pesta buku. tahun ni pesta buku hanya berpusat di bangunan pwtc sebab hall 1 ada event lain. 

as usual terjah dewan karangkraf la. mission nak beli novel baru. kebetulan hari ni pun ada launch buku sunan so just nice la kan. tengah melilau2 cari buku tu, tup terserempak dengan Mr RAM, tengah available lak tu, apa lagi amik gambar lah. hahaha :-p

 

irma first time pi pbakl, teruja tengok novel2 n buku depan mata. nasib baik boleh kawal diri. hahaha. so, 1st time gak la irma jumpa anis ayuni. so kasi can la amik gambar.



kitaorang dengan gigihnya jalan dari satu dewan ke dewan lain. letih weiii. tapi berbaloi. hmm, apa hasil pbakl ai kali ni? tungguu. hahaha.

0 comment:

Powered by Blogger.