promo terkini pixajoy mampir lagi. oh yeah!

8.4.2014


oh yeah!! promo pixajoy kembali lagi. hahaha. siapa2 yang sedang mencari promo photo book tu, ini lah masa dan promo yang sesuai. mana taknya, dah la price voucher dah offer up to 66%, bila click grab offer ada diskaun lagi. tak percaya?


ai seperti biasa, beli voucher untuk spare. al maklumlah voucher valid sampai 21 Oktober 2014. promo voucher kali ni ada macam2 jenis pb dari range softcover, hardcover dan layflat hardcover. menarik? tentu lah kawan-kawan. hihihi. ai grab cool image wrap voucher (worth rm147) masa purchase dapat diskaun lagi rm8, instead of paying rm76 ai managed to pay only rm68! berbaloi-baloi!


detail promo adalah seperti berikut:

promo : hari ibu "make mom smile with memorable gift"
duration promo: 8/4/2014 hingga 22/4/2014
validity voucher: 21/10/2014
kelebihan: bila nak purchase (klik grab offer), ada pop up message bagitau ada additional discount. tapi kena beli dalam masa yang ditetapkan. ada orang dapat harga yang sangat murah. memang worth it to buy :-)



dah teruja nak beli? sila ke website pixayoy!

4 comment:

nhhas said...

Salam,
apa beza

Ruff 'n' Tuff Debossed Hardcover
dan

Cool Imagewrap Hardcover Photo Book?

yang ne Ruff 'n' Tuff Debossed Hardcover pun photo book juga kan?

Asilah Kassim said...

salam

ruff n tuff hardcover photo book contohnya macam ni

http://asilahkassim.blogspot.com/2013/11/parcel-sampai-pixajoy.html

ruff n tuff boleh pilih warna cover

cool image wrap kena design cover

nhhas said...

okay... so which one better?

erm yang ruff n tuff tu cover dia kita tak boleh dapat SEBIJIK BESAR gambar yang kita pilih kat cover depan ea?

Asilah Kassim said...

Sy mmg fan cool image wrap coz boleh design kt front page tulis kat tepi pb.

Yup ruff n tuff tu xdpt pic bsr dlm saiz 4R je.

Powered by Blogger.