mini layflat pixajoy #1: photo book makan-makan slero d timur

3.4.2014

yeay, penantian mini layflat berakhir. hihi. first time tengok produk kulit/content keras pixajoy. boleh tahan gak la hasilnya. hehe :-) nasib ada yang free/ harga promosi, merasa gak lah buku gambar kulit/content keras!

ai notice gambar sedikit gelap walaupun dah adjust keterangannya. tak sama macam print on photo book yang selalu2. tapi takpe still boleh view. cuma next time kena adjust lebih lagi :-) untuk e-flip album boleh view kat sini.

datang dengan casing yang macho


helo!


 front cover :-)


back cover


content




tetulang


phewitttt!! 

3 comment:

myfara FLK said...

serius memang cantik..

nhhas said...

cool arh dah siap...
saya tak siap2 lagi...
padahal ada beli 2, dan dapat free 2...
hah 4 di situ...
malasnyer lah nak buat... hhuuhuhu

Asilah Kassim said...

myfara FLK

hehehe. thanks!!

nhhas

cubaan pertama katanya. kebetulan ada gambar yang sikit2 tu rather buat photo book saiz besar baik buat mini je. hmm, once dah start sekejap je siap :-)

*best pulak jumpa geng2 kaki photo book. hehehe :-)

Powered by Blogger.