melengkapkan slip case project photo book @Pixajoy!

31.3.2014

orang putih selalu kata, "great product, always comes with good service". haa, betul lah tu. nak dijadikan cerita, bila ai order photo book liat sangat nak beli slip case sebab kena bayar rm 40. mahal kan? selalu tangguh2, bila berduit baru beli slip case secara runcit. 

ada satu project photo book legoland dah setahun lepas ai buat project tu. tup2 tahun ni baru teringat nak beli slip case. confident click buy slip case kat website Pixajoy. the next day, Siang call kata, "miss, file untuk photo book legoland tu, kita dah delete dari sistem". hahaha. padan muka ai ols.

panik mode activate. ala tak best lah kalau photo book legoland takde slip case! so, ai roger customer service team tru fb. 

 

 

 

begitulah conversation kita. nasib baik lah ada penyelesaian. suka sangat tau. now waiting mode hasil slip case re-design.

0 comment:

Powered by Blogger.