lagi promo #pixajoy. sabar je lah!

18.4.2014

kalau korang follow facebook pixajoy mesti korang akan perasan promo ni easter mega deal. promo yang sangat singkat dari 18 ke 20 April 2014 sahaja. dan apa yang membuatkan ai sedikit stress ialah promo dia promo cool image wrap. apakah??

3 days Easter Mega Deal:

1) 60 pages Cool Image Wrap 8.5" x 11" Landscape - RM89 only.
Buy now: http://www.pixajoy.com.my/promo-hot-deal/easter-promotion-imagwrap-85x11

2) 60 pages Cool Image Wrap 11" x 8" Portrait - RM75 only.
Buy now: http://www.pixajoy.com.my/promo-hot-deal/easter-promotion-imagwrap-11x8


ini serius. promo yang (1) tu memang menggugat la kan.


jangan risau promo voucher ni valid sampai 20.10.2014 kot. korang beli lah. ai dah banyak voucher. hihihi. tapi kalau ai beli, sure akan convert voucher ni to 8x8 cool image wrap 52 pg +slip case. hehehe :-) 

okey update sikit current photo book project in progress

sekarang ai tengah rajinkan diri untuk buat 2 photo book, acheh dan #vm part 1. baru siap cover yang ala-ala. kumpul kekuatan nak sort gambar. haish!


0 comment:

Powered by Blogger.