kembali ke universiti. jejak kenangan lama.

15.4.2014

setelah sekian lama tak jejak kaki kat ukm, hari ni sampai jugak. kalau takde task ntah bila2 boleh terjah. huhuhu. sampai je kat ukm ni, mix feelings! hahaha. ye lah, mengenang zaman muda yang berlalu, zaman bersama geng2 uk dan fdsc, kenangan kat uo semua menerjah ruang fikiran (ayat novel). 

tapi part yang paling tak boleh lupa kat ukm ialah pusanika. why, why? ada kedai bakery sedap. memang ai sedikit ragu-ragu bakery ni wujud lagi ke tak. al-maklumlah dah lama kan tinggalkan ukm ni. tapi no doubt, bakery ni masih wujud lagi dengan sentuhan baru dan roti baru. errr. 

hmm, sebelum pi bakery intai dulu bilik uk yang sepi. sedih je bila tengok bilik ni kosong. kenapalah orang dengki sangat dengan uk sampai suruh hentikan uk. dengki betul. tapi takpe, perjuangan kita masih belum selesai kan?


ini pulak favorite bakery ai, &zar bakery and cafe. Alhamdulillah perniagaan family ni nampaknya semakin berkembang maju. macam2 menu dah offer. ai ajak irma brunch kat sini, kira feeling2 down to memory lane lah. hahaha.



 

semoga terus sukses &zar bakery and cafe. rasa macam nak ajak geng uk reunion kat sini je. hehehe :-)

0 comment:

Powered by Blogger.