kedai MASRI di Sekinchan

30.3.2014

sebut je MASRI, rasanya semua dah kenal. kedai bahulu yang tersohor di Sekinchan ni. hehehe :-) sejak MASRI buka pusat jualan ni, macam-macam produk baru ada, u name it. nak makan bahulu ikan, bahulu ceri, bahulu gulung, pelbagai jenis kerepek dan tak lupa produk2 agromas dan eks. tahniah atas usaha ini. family selalu juga singgah, lagi2 bila ada sedara mara yang kenduri, sebabnya mak nak beli kerepek untuk kudapan masa kenduri. 




pengurus kedai ni, musleha memang easily spot kat kedai. selalu je dia ada. kalau nak beli dalam kuantiti banyak, pergilah jumpa beliau untuk deal harga. orangnya pun lembut dan manis je, sama manis dengan bahulu yang dijual. eh? hahaha




kalau masuk kedai aka pusat jualan, jangan lupa makan tester. sampai kenyang pun boleh, itu pun kalau tak malu lah. haha.


okey, jangan lupa singgah pusat jualan MASRI bila2 korang lalu/ ada kat Sekinchan!


0 comment:

Powered by Blogger.