sindrom angka 3. hahaha.

10.3.2014

selingan: pray hard #MH370!

menjadi 30-an adalah warning seseorang telah menjadi lebih matang dan tua. huhu. tapi cuma pada angka jer. hahahaha. in denial kan? tapi itu lah.. bila semakin matang ni, dan budak-budak kecik pun dah mula panggil "makcik" instead of "kakak" faham-faham je lah ye. (demm)

so bila masuk watson, daripada nak membeli toiletries asas je, mula la kaki nak menjengah produk yang ntah apa-apa. al-kisahnya, hari ni membeli "skin therapy oil". hmm. apakah? ia adalah oil which bahan utama dia adalah canola oil (laaa, baru perasan bila baca time nak update belog. hihi) katanya, oil ni baik untuk improvement kulit- damage skin, uneven skin tone dll. first time try, bila kena kat tangan tu memang macam pegang minyak la. hihi. nak tonggeng botol pun hati2 k kalau tak mencurah2 oil keluar. seperti yang tercatat pada botol oil ni tak ada bau yang tidak menyenangkan dan non greasy. 

ok, lain-lain kena reserve comment. sebab baru ada cerita hari pertama. itupun tak tau la propa je kot. muahahaha.


0 comment:

Powered by Blogger.