Pixajoy promo rm5- mini layflat 16 page

29.3.2014

sebenarnya promo ni dah lama sangat. tapi sebelum ni ai tiada kecenderungan nak buat pun sebab saiz photo book (pb) ni agak comel. tapi bila promo dah nak habis by 31.3.2014 barulah tergedik2 nak beli promo. ahahaha. ala rm5 pastu 16pg je kan. senang lah. hahaha.

promo mini layflat rm5 worth rm75


klik link ni http://www.pixajoy.com.my/mini-layflat-offer. so akan dipaparkan referral code kita. kod ni kena bagi kat kawan2 soh depa beli. hmm, ada 2 orang beli, kita dapai 1 voucher free. best kan.


korang nak beli, pelissss la guna referral code ai. nak free voucher!!! hehehe :-)


bila dah buat payment, korang akan dapat voucher. jangan risau voucher ni expired 18.8.2014. dtill, ada masa lagi nak design pb yang 16 page ni.

sedikit info mengenai pb mini layflat



ai telah berjaya design 1 pb mini layflat hari ni. oleh kerana 16 pg, senang je la nak buat. hihi. ai akan share pada post seterusnya ye. okey!

0 comment:

Powered by Blogger.