photobook H.C.M dah siap. waiting to submit :-) #pixajoy

23.3.2014

selingan: di mana MH370? Ya Allah, rungkaikanlah misteri ini

finally, siap pun proof photo book H.C.M. hehehe :-) tu lah kalau mood ada cepat je boleh siapkan. untuk rekod, pb siap draf selama 16 jam, 3 hari. pulun habis lah! next ada 2 project lagi. cari mood! apa yang baru dalam pb kali ni ialah ai masukkan cerita2. sambil tengok gambar boleh baca sekali. hehehe :-) ai plan nak hantar sekali dengan another 2 pb. so sabarlah menanti hasilnya!







kali ni emel n muni pun nak tumpang sekaki print pb. oleh kerana pb hampir 80% content yang sama takde charge design. tapi voucher kena beli sendiri. hehehe

pb emel



pb muni



okey, next project!

0 comment:

Powered by Blogger.