makan serabai kat serabai ayer8

7.3.2014

mencuba makanan adalah sesuatu yang menarik. lagi2 bila puan boss belanja makan. hehehe. rezeki jangan ditolak kan. kali ni lunch kat serabai ayer 8. kedai makan ni kecik je cafe concept. makanan yang dijual adalah makanan pantai timur ada nasi dangang, nasi kerabu, laksam dan dessert pantai timur.

bersempena dengan nama kedai, kuih serabai pun ada dijual. kuih ni commonly found kat pantai timur, pn myza kata kalau kat kelantan saiz nya lebih besar. should try bila p kelantan nanti. so, here it is.

serabai


rasa kuih bland. takde manis takde tawar. ada 2 jenis cicah, satu sekaya another one kuah laksam. tapi bos kata tak meet pantai timur style. hehehe. ai as first timer makan, memang pelik2 je nak cicah ngan kuah laksam tu, ai lagi prefer cicah ngan sekaya :-)

0 comment:

Powered by Blogger.