hari memenuhkan perut. hmm.

25.2.2014

seperti tajuk di atas, hari ni ialah hari yang membuatkan perut sesak! makan pastu makan lagi dan makan! orang kata rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.

(i) farewell lunch cik ila

cik ila akan pindah ke tempat baru, mkajb. semoga cik ila akan lebih sukses kat sana. geng2 mkajb sila berlaku baik pada cik ila. hehehe. so, plan farewell lunch kat slero d timur as per request by cik wi. memang takde tempat lain kan. hehehe :-p kali ni kami order steamboat rm49.90 n nasi goreng cina. dan seperti biasa makanan kat slero d timur memang tak menghampakan. hahaha. nyum!







(ii) birthday celebration

hari ni birthday kak piza. so kami plan nak celebrate birthday geng2 wing bulan jan/feb sekaligus. so order la dominos pizza 6 regular n kek sebijik. dalam masa yang sama kami buat sesi orientasi dan sesi ramah mesra antara ahli wing. kebetulan pulak semua bilik bos kosong. hehehe.





(iii) shooting jjcm

ini memang unplanned. dj dapat invitation dari slero d timur untuk datang masa sesi shooting jjcm. maklumlah dj regular customer kan! mula-mula dia macam tak nak pergi, tapi petang dapat call dari filiz terus berbolak balik. nak pergi pulak dahhhh. alih2 tag kami semua. we all pergi la sebab nak bagi sokongan kot2 dia nak kena interview kan. kami pulak, tumpang la jemputan dapat makan sedap. hahaha. memang penuh la perut we all. 






hari ni memang rezeki la. untung dapat makan sedap-sedap. hehehe :-)

0 comment:

Powered by Blogger.