beli resepi cookies kak azie

5.3.2014

ai suka makan cookies. ai suka bake cookies. tapi kadang2 ada je taste yang tak kena lagi2 bila dah lama tak bake. bila kak azie (ZieAzie Bakery Class fb) kata dia nak jual resepi cookies, terus rasa nak beli. dulu ai pernah belajar dengan kak azie buat tart. resepi dia memang kena, menjadi dan sedap. 

gambar diambil dari fb kak azie (mohon share) untuk rujukan masa nak buat cookies nanti. huhuhu. nampak je pic pun dah rasa nak ngap kan. so, tanpa fikir banyak kali, terus roger kak azie nak beli resepi. hehehe. ada 6 resepi cookies+2 bonus resepi, harganya rm130. kalau korang nak boleh roger kak azie (019-388 5744) okey.  

 

 

 

hmm, bila lah agaknya nak bake ni. oven dah la jauh dimata. huhu

0 comment:

Powered by Blogger.