1st project mini layflat Pixajoy. jom intai.

29.3.2014

ai ada banyak gambar makan especially masa makan-makan kat slero d timur. tapi xkan nak buat photo book yang biasa pulak kan, rugi. hahaha. so, promo mini layflat adalah penyelamat memandangkankan saiz nya yang kecil dan hanya ada 16 pg sahaja. kerja2 design pb hanya mengambil masa 3 jam. huahuahua.

so, ai dah pun submit mini layflat tu. nantikan hasilnya ye. so proof pb yang 16 page tu ialah seperti di bawah. pb mini layflat ni dia buka 180 deg. 











melantak sangat! okey sehingga 31.3.14 ni korang masih boleh beli promo rm5 untuk mini layflat ni. refer post ini k!

4 comment:

nhhas said...

Salam....
yada yada... groupon ada sale 50 hengget for hardcover...
murah ke mahal ke okay?

Asilah Kassim said...

salam

compare dengan price sebenar kat website pixajoy. kalau 60-70% ok dah

selalunya kalau promo kat groupon rm52 untuk cool image wrap 40pg (hardcover) atau ruff n tuff 40 pg. dah jimat dah. tapi kalau nak lamination glossy or matte kena tambah rm8

myfara FLK said...

wah cantiknye design album..kite buat biasa2 je..tak kreatif sangat tapi gambar tue sendiri dah cukup menceritakan ceritanya..

Asilah Kassim said...

myfara FLK

Thanks, ala design biasa2 je tu. hehehe

Powered by Blogger.