Trip Raikan Cinta: Ho Chi Minh- local scene

14-16.2.2014

sepanjang 3h 2 m kat ho chi minh (hcm) macam2 local scene yang dapat dilihat. rugi plak rasnya kalau tak share kat blog ni. hehehe :-)

oleh kerana motor adalah pengangkutan utama, maka kat hcm ni kita boleh tengok motor boleh bawa apa sahaja!




wedding photo shoot di mana-mana


kat hcm, korang akan notice ada banyak buku yang dijual pada harga yang murah dan cover buku pudar. buku2 tu buku cetak rompak. hihi



art adalah kelebihan orang Vietnam. memang berseni mereka2 ni.


kelapa boleh didapati dimana-mana sahaja dan jangan lupa rasa air kelapa ni. rasanya manis dan menyegarkan!


ramai peniaga makanan tanpa premis boleh dilihat dikawasan yang menjadi tumpuan penduduk tempatan. kesimpulannya, asalkan ada barang kat mana-mana boleh jual.


 




kat mana-mana pun boleh gambling.


hatta kat tepi jalan pun, still boleh jual apa sahaja



itulah sebahagian dari capture "local scene" yang dapat dilihat sepanjang ai berada di hcm.

0 comment:

Powered by Blogger.