rezeki jumaat, chocolate lasagna. yummy!

21.2.2014

awal minggu hari tu kak jaja whatsapps dia akan hantar delivery kat area putrajaya. so ai pun tak tunggu lama terus place order, 20 bekas. hihihi. bila hari jumaat tiba, tak sabar-sabar nak makan chocolate lasagna kak jaja.

11.45 am chocolate lasagna sampai. yeay! hmm, sental satu bekas chocolate lasagna! hmm, yummy! tapi memang kena makan time sejukkkkk, baru syoookkkkk. kak jaja kata kalau frozen kan, lepas tu thaw sekejap dan makan, lagi syookkkkk. hmm. rasa dia balance tapi #fanchocolate kata kalau ada banyak chocolate lagi sedapppp!

oh my #chocolatelasagna



0 comment:

Powered by Blogger.