ops joging #3 taman putra perdana

11.2.2014

motif sangat nak pi joging kat taman ni lagi kan. hahaha. al maklumlah abe-abe yang joging kat sini hot-hot belaka, tak gitu irma? hahaha. kali ni ai pulak tak bawa suit joging, tapi masih on sebab irma dah semangat nak pi joging. hihihi.

kat sini ada playground yang menarik, nanti ma'long nak bawa Auni main kat sini. hehehe :-p


teman irma joging 


lawa pulak landscape ni. oh my!




ada satu kawasan tu, tengah kami jalan n gelak ketawa, tiba2 dengar ranting nak patah. apa lagi lari lintang pukang lah we all. nasib takde kecederaan yang berlaku. kalau tak haru!


motif gambar?


as usual, sebelum balik pekena tahu bakar kat laman selera perdana. hehehe :-p

0 comment:

Powered by Blogger.