ops joging #2 taman putra perdana

7.2.2014

yeah, misi joging & photoshoot diteruskan. kali ni kami terjah taman putra perdana. specialnya taman ni ada satu lokasi yang dinamakan taman megalit. as usual dj tak bawak baju sukan lagi :-p namun gigih bersenam, sangat ikon muslimah in sports. hahaha.



laman megalit ni memang rare. kena tengok dengan mata sendiri. walaupun cuma batu (je) but still ada misteri dibelakangnya (hmm, misteri nusantara ke?)








dah puas tengok batu, masa untuk berjalan! kat taman ni juga ada satu ikon yang dinamakan Plaza Mercu Tanda. so, jangan lupa amik gambar kat sini, okay!


 


  
dah penat berjalan, now masa exercise guna alat2 ala gimnasium. berpeluh gak dibuatnya!




jom joging! kami support #visitMalaysia2014!

0 comment:

Powered by Blogger.