karnival karangkraf 2014: event dan borong!

8.2.2014

hari yang ditunggu-tunggu dah tiba. hari untuk cuci mata tengok novel2 baru. hihi. karnival kali ni RAM keluar novel baru Sunan: Nanggroe Sang Kembara dan yang paling best RAM ada untuk sesi autograph. like sangat! ai sampai karnival around 10 am. masih awal tapi dah ramai orang. wah rajin rakyat Malaysia membaca. so ai cepat2 masuk bawah khemah novel, grab novel yang dah aim awal dan lekas2 bayar! pastu cepat2 cari ruang beratur untuk sesi tandatangan RAM. gigih kan? lama jugak menunggu ketibaan RAM almost 1 hour baru dapat autograph. lenguh kaki ai ols berdiri.






 


around 12pm, mak, sister n lovely niece join ai kat karnival ni. mak as usual cuci mata tengok dan grab buku resepi. ai nak cari buku untuk Auni, tapi macam takde buku yang sesuai. nak dijadikan cerita, Auni jadi heroin masa kat karnival ni. tiba2 dia tunduk kat lantai dan bila dia bangun dia pegang satu purse purple. oh! someone baru je keciciran beg duit! Alhamdulillah, Allah suruh Auni yang nampak. kalau tak merana lah owner. we not manage to meet the owner sebab ai pass purse tu kat petugas karnival :-) proud with u kakak Auni!


as token of appreciation, ma'long belanja Auni beli cookies yang free face painting. hahaha. muka ketat Auni, kepanasan!


 

wonder how many books i did bought? hmm, 7 buah and cost me around rm125!



ok. bila nak mula baca ni, jangan sampai berhabuk dah la!

0 comment:

Powered by Blogger.