yang comel, yang baik :-p

19.1.2014

anak buah ma' long sangat macam-macam la ni. pening jugak la dibuatnya. 

auni

trip balik kali ni, auni tengah demam. selang sehari demam kebah, tiba2 keluar bintat2 kat tangan auni. mak kata tu cacar, tapi takde air. sian, poor my little baby. harap2 cepat sembuh ye. dah la auni tak suka ubat (sama cam ma'long!) camne nak cepat baik ni. huhu. 

 


qila

macam biasa qila is happy baby. tapi awas kalau dia mengamuk! suara je dah nak pecah gegendang telinga ma'long. now, dah ada power mengigit orang. pantang bengang or geram je mesti nak menggigit!



dan weekend project yang membuatkan dua orang kanak-kanak ini busy: pau time! hahaha :-) 


ok, sayang auni n qila ketat-ketat!

0 comment:

Powered by Blogger.