wee, photobook angsi dah sampai! tq #pixajoy!

23.1.2014

mula2 nak cakap tqvm kat #pixajoy sebab baru je hantar order on 18th (sabtu), hari ni 23rd (khamis) dah dapat pb angsi. tak dilupakan kepada #skynet yang tak delay penghantaran pb ke tangan ai. good job!

so, hari ni pb angsi dah ada kat tangan! wee, excited sangat! hmm, walaupun buat pb dalam keadaan tergesa2, hasilnya ok lah!

parcel sampai! sukanya ai!


say hello to box!


safety measures pastikan pb selamat :-)


ada 3 item. satu pb angsi+slip case, lagi satu slip case untuk pb kk 


slip case for pb kk. yeay!


pb angsi+slip case. double yeay!


favorite page!


pb angsi :-)


note untuk tahun 2014, semua trip dalam negara yang di pb kan, akan letak logo visit Malaysia 2014. hahaha. ini memang poyo. so what?


last but not least, tadaa, koleksi pb yang ada. semuanya ada 8! hehehe. look forward for 2014 trip n activity!


lepas ni kena order lagi 3 slip case supaya semua pb ada slip case :-)


ok till then. jom photo book!

2 comment:

anajingga said...

bestnya asilah ada koleksi pb travelodge sendiri..pasti semua kenangan percutian abadi di situkan..sangat menarik...

Asilah Kassim said...

TQ ana! hehe, saje kumpul untuk kenangan. tapi mmg menarik!

Powered by Blogger.