taman saujana hijau. enjoy!

25.1.2014

hari ni ialah hari lawatan sambil belajar di taman saujana hijau, presint 11, putrajaya. hmm, dengan cuaca yang ala-ala sejuk ni, memang feeling2 oversea bila ada kat taman ni. taman ni memang sangat cantik dan tenang. sesuai untuk riadah, piknik dan photo shoot. 

eh, photo shoot dengan idol x ni memang macho lah! pic dia nice jerrr.







 


setelah habis photo shoot, kami pun bergegas pulang. tapi tak sangka ada surprise. keta cik wi kena langgar! kemek sampai pintu kereta tak boleh bukak. hmm, jahat betul orang yang buat salah ni. dah la blah camtu je. takde manner langsung!


sabar ye cik wi. dugaan.

0 comment:

Powered by Blogger.