pb project:1st hiking trip

18.1.2014

rindu! lama tak buat pb (photo book)! hehehe :-) memandangkan ada voucher yang nak expired hari ni, maka ai ols telah (dengan gigihnya) menyiapkan design pb. actually gambar2 angsi banyak ada pada zahid sebab dia je yang bawak camera. so lepas dah dapat copy gambar, lekas2 la arrange. pic angsi memang sikit so senang sikit nak susun. ada page yang blank ai masukkan hiking quotes dan hasilnya dapat 40pg!

so pagi2 dah siap submit, maklumlah dah last date kan. pastu yang amazingnya, malam dah boleh view e-flip album. ahh, comels sangat walaupun buat dalam keadaan huru hara dan sakit urat bahu. lol. eh yang background bunga purple tu cun kan. background baru insert lepas update software. ai like sangat!


some proofs







0 comment:

Powered by Blogger.