maafkan saya, ini blog makan tak henti-henti ke?

22.1.2014

hihi. blog makan pun ye, blog pemakan pun ye. eh? awas kalau tak mahu dimakan. hahaha. pic dessert ni dah sekian lama dalam pendrive, tapi hari ni baru teringat nak blog. nyamannya dessert ni! rupanya shugarholic ni produk yang dah ada market yang besar dan jual pun ada agen2. ala2 anis choc moist cake. baru tau lepas stalk fb depa. huhu. tahniah la!

lokasi dijual; kedai lot 5, bersebelahan dengan cafe perbadanan putrajaya. 
nama dessert: cheezylicious mari layer by shugarholic confectionery

okey, first time nampak memang rasa nak makan, sebab mungkin ai ni hantu cheese. nyum! nyum! nyum! delicious (macam auni selalu cakap). tapi first time bila masuk mulut tu la yang paling best sekali. sedap wei. macam nyaman sangat rasanya. speechless! harap2 produk ni akan consistent la rasa dia n prepare dalam keadaan yang terkawal (kilang bersih, proper hygiene, etc) 

okey, korang pun patut cuba, to non cheezy lover; sorry, u guys miss something that taste soooo gooooood! price per container rm6.  









0 comment:

Powered by Blogger.