lunch di slero d timur @ayer8

21.1.2014

ayer8 adalah tempat sosial yang baru di putrajaya. buat masa ni memang tak banyak kedai yang ada, sepi je lah. namun, ada 1 kedai makan yang mengadap tasik yang boleh dikunjungi. 


keadaan bangunan yang masih kosong, tapi architecture cantik. macam mana rupanya bila dah beroperasi sepenuhnya nanti eh?


nak pi kedai ni kena turun tangga. view dia memang cantik, mengadap tasik siap nampak masjid sultan mizan.


muka-muka excited nak makan!


nama pun dah class kan, slero d timur katanya! ada thai, western n kelantan cuisine katanya!


gossip sementara tunggu makanan sampai


red velvet. kek ni ok2 je. kalau nak makan dessert better order brownies kot. sedap dan nyaman coz serve with vanilla ice cream!


ai order nasi kukus. rasa nasi ni boleh tahan, ayam berempah dia sedap.


order nuurul tak sampai2 sebab kami semua makan nasi, nuurul order classic sandwich! 

overall, ambiance kedai ni nice, siap de toilet lagi. food dia boleh diterima n sure akan ada next visit soon. waitress yang amik order kami tu mungkin orang thai kot, dia tak fluent sangat malay, siap salah amik order air ai ols. ok look forward for improvement in next visit!  

0 comment:

Powered by Blogger.