eratkan silaturahim antara ahli cawangan @ slero d timur :-)

28.1.2014

yeah, hari ni kami lunch dengan en boss! hahaha. well, kali ni sempena farewell asmah n nak wish en boss happy chinese new year. sweet kan. sila jeles. kali ni makan kat slero d timur (lagi?) n pilih ala carte food. rasanya memang marvelous lah. eh, telur dadar pun lazat tau tak?

part 2 #farewellparty asmah!








sila jeles dengan kasih sayang yang ada dalam cawangan kami. ahahaha. pening kepala en boss dengan we all tau. mana yang banyak cakapnya, mana yang kuat melawannya, mana yang kuat propanya dan lain-lain.

okey, apa yang kami makan?

 

 

 


rasa food yang amat enak. worth for money! eh, kami siap dapat foc banana fritters kot. nyaman amat! tq, slero d timur ayer 8, nantikan kunjungan kami soon!

0 comment:

Powered by Blogger.