dinner di selera laman perdana! hunting for nasi lemak sedap!

21.1.2014

hari ni irma kata dia teringin nak makan nasi lemak ayam berempah kat selera laman perdana. hmm, irma ni macam tau2 je, ai ols pun terkenang2 nasi lemak adik muka ketat tu! hahaha. hmm, amboi-amboi makan dinner pun tak nak kalah ye! waktu kami sampai around 7.00 pm, adik nasi lemak kata pukul 7.20 pm baru dia buka kedai. pergh kuciwa akak tau dik! tapi irma n ai nak tunggu, memang gigih nak makan nasi lemak adik tau! 





so sementara menunggu, kami isi masa lapang dengan makan! eh? side order katanya. hahaha. kali ni order 1 set tauhu bakar n 1 set popia goreng, kedai yang jual ni betul2 opposite dengan kedai adik nasi lemak. 



amboi tak menahan kan tengok? tapi serius sedap. cubalah! pastikan makan ditemani teh o ais yang menyegarkan tekak. ahahaha.


masa yang ditunggu2 dah tiba, masa untuk nasi lemak ayam berempah! hmm, dap nya!


0 comment:

Powered by Blogger.