Y.E.S Pixajoy promo datang lagi!

20.12.2013

yeay dah hujung tahun! hujung tahun maksudnya sale! sale! sale! okay, ai suka sale yang banyak kat shopping mall tu tapi suka jugak kat year end sale Pixajoy. hahaha. untuk rekod, sehingga hari ni, ai hanya ada 1 (jer) voucher photo book (pb) yang masih belum digunakan dan akan expire on 18/1/14. so, ini adalah masanya untuk beli beberapa voucher sebab utama voucher2 ni hanya akan expire pada bulan 8/14. haaaaa, lama lagi kan. 

promo shop till you drop kat Pixajoy! promo ni akan berakhir pada 31.12.2013, sempat sangat nak usha dan beli :-)


untuk full view tentang promo boleh terjah disini. kalau masih baby dengan Pixajoy dan belum ada account, jangan lupa sign up ok. you'll the account when u purchase the voucher :-)


fokus promo ai pastilah yang berkaitan dengan photo book. next year dah ada 1 confirm trip and 1 plan trip. so, definately ai need at least 2 voucher. tapi rasa2 macam nak beli extra pulak mana tau ada trip tiba2 kan. hahaha. favourite saize pb ai which is Cool Image Wrap 8"x8" takde pulak, but it's ok, ai boleh beli mana2 voucher yang promo, selagi harga actual dia hampir2, it's acceptable. 



another promo yang menarik ialah promo calendar. dari rm45 drop sampai rm 28, dan pembelian kedua dan seterusnya hanya rm19! rugu lah kalau tak beli, spend min rm19 boleh design personal calendar. eh memorable tau!


0 comment:

Powered by Blogger.