weekend vs fantasy pendant

8.12.2013

weekend for me is (heavenly!) hibernation time. hahaha. tido+makan+internet+terperap kat rumah. kata orang masa bujang la masa untuk bermalasan. orang yang kata tau! this weekend memang takde plan. kebetulan housemate pun takde, maka boleh la main masak-masak.

masak pun bujang style. nasi impit+sambal ikan bilis. cukup cover lunch sampai dinner. hahaha :-p




bila dah kenyang, tak kan nak sambung tido lagi kan? (walaupun teringin, hmm) maka google la apa-apa yang menarik. ai ols ni asik nak berkenan dengan gold yang ukir2. now terjah publicjewelerry ada plak fantasy pendant yang comels. 

tak percaya? ai prints creen beberapa fantasy pendant yang comels tu. for more pi kat website dia eh?






haa, comel sangat kan? price dia ada kat website, price for today


hmm, dilema sangat. should we pasang cita-cita nak mengumpul hello kitty n doraemon? so, feeling zaman muda mudi. muahaha.

update 9.12.13

hmm, rasanya kiv fantasy pendant ni. ada kawan kata tak boleh pakai pendant yang bentuk ala2 haiwan walaupun comels. nanti ai tanya ustazah. 

p/s: semalam charms cherita, hari ni fantasy pendant, perghh macam nak kaya je ni. hahaha. "kalau aku kaya"


0 comment:

Powered by Blogger.