submit order calendar 2014 #pixajoy

19.12.2013

hari ni dah berjaya submit calendar 2014 untuk printing dengan #pixajoy! finally lepas touch up beberapa kali akhirnya my very 1st calendar dah printing mode :-p tak sabar2 nak tengok hasilnya!

ada orang tu tanya, kenapa nak buat calendar sendiri, kan dah banyak calendar free? ahahaha. memang banyak calendar free, tapi this one is so personal. ai letak date birthday kawan2 n famili, important dates, dinar target, gambar kawan2 n family dan yang penting one and only for entire 2014. hahaha. 

so, tak salah or rugi pun nak buat. habis 2014 boleh simpan buat kenangan apa? jom buat calendar sendiri :-) to view my calendar tengok kat sebelah kiri blog ni. hehehe :-)




update 20.12.2013

kalau teringin gak nak buat calendar, jangan risau, sekarang ada promo calendar rm28 je instead rm45 :-) tak percaya jom terjah year end sale Pixajoy!

2 comment:

DJ said...

untung larrrr ada kalendar pixajoy.....aku dinijoy jeeeeeee

Asilah Kassim said...

untung la ada dinijoy. aku takde. huhuhu

Powered by Blogger.