mental muda 7 tahun. opss!

14.12.2013

kesihatan mental adalah perkara yang sangat penting. jika mental tak ok, maka semua pun tak ok. bila ada mental age test yang viral kat fb, ai ols pun rajin lah jawab dengan jujur. hasilnya, kesihatan mental ai ols jauh lebih muda dari umur sebenar. haha. bukan sahaja jiwa muda, mental pun muda beb. hahaha.

fine. mental age adalah awal 20-an.


hey, most people's mental age is 5 years older? crap. sama ada ai tak sedar diri dah "matang" or diaorang tu yang over sangat? say no to unnecessary stress, yo!

0 comment:

Powered by Blogger.