kenduri kawen, reunion dan makan

14.12.2013

bulan 12 ni ramai pulak yang kawen. untunglaaa. hehehe :-) kali ni edisi kawen isma n milin, kawan masa kat aysk dulu. nasib baik kat sungai besar je, gigih juga la ai ols nak terjah. nak pi kenduri kena pi ramai-ramai kalau tak awkward la kan. hahaha. so tag along anis n oyun without kids! yeay! anyway, kepada milin n isma, selamat pengantin baru. semoga dikurniakan anak yang soleh dan solehah, rumahtangga yang aman bahagia dan berkekalan hingga ke syurga. Amin :-)


pic ni siapa ntah yang amik. macam nak kena sekeh je. kitaorang posing beria-ia, isma n milin x ready. ni la kegigihan mengambil bukti kehadiran namanya. 


lepas dah makan lauk kenduri, kami decide nak pi gosip sebarang dua. alang-alang kan dah jumpa. nak dijadikan cerita, teringin pulak we all nak makan durian. apa lagi, singgah pekan sungai besar beli durian lah! 3 biji rm10. boleh laa. cari port nak makan punya la jauh kat batu 23, feeling tepi laut katanya. hihihi.





kalau dah sampai kat batu 23 ni, tak sah kalau tak pekena mee udang. memang antara port2 makan mee udang la kat sini. tapi rasa mee udang dah tak kick macam dulu2. tapi belasah je lah!




kenyang sangat! hahaha. now, masa untuk hantar oyun balik rumah. part paling best sepanjang hari ni ialah mengait buah rambutan kat rumah oyun dalam hujan. malu betul ngan pakcik ahmad n naurah yang dok perhatikan perangai muda 30-an we all ni. hahaha.



bila dah penuh 2 plastik rambutan, anis n ai cari jalan pulang. well said, sepanjang jalan nak mengarah ke tanjung karang ni banyak pondok2 yang jual mentarang dan pisang! eh, apa kata singgah dulu beli pisang!


see muka ai yang excited nampak pisang. rambang mata okay :-p wow, we had so much fun when we're together! tq anis for the ride n oyun belanja makan, next time kita lepak sama lagi. hehehe :-)

0 comment:

Powered by Blogger.