demi mu, durian :-)

10.12.2013

lunch time hari tu kami- kak ani, nuurul n ai, gigih meredah karnival jom makan buah (tempatan) kat presint 2. panas terik, tapi semangat berkobar2 nak makan buah! hehe :-) mission ai ialah makan durian n cari pulasan. memang seperti yang dijangka, ada port baik untuk makan durian, tapi dengan syarat beli dan makan kat situ.

kami beli 3 biji durian d24, bayar rm30.50 (rm7/kg). Alhamdulillah, durian yang kami pilih semuanya sedap2 dan yummy. hmm, kalau tak mengenangkan nak masuk ofis balik, mesti dah makan 2nd round. sabar je la. pulasan pulak dapat harga yang reasonable 3kg rm10. pulasan dia manis2 n sedap!

p/s: makan lah buah-buahan tempatan :-)

credit pic: fb kak ani


0 comment:

Powered by Blogger.