cherita charms

6.12.2013

ramai orang dok pakai pandora la ni. terpikat dengan chams yang pelbagai tu kan. katanya, takde sesiapa yang akan pakai pandora+charms yang sama sebab cerita setiap orang berbeza2. wah, betul gak tu. tapi pandora? hmm, tak minat pulak.

tapi kan ada gak ala2 pandora versi gold. produk cherita dari emas sri pinang. hahaha. menarik bila google2 jumpa benda ni. bila baca blog orang yang dah beli cherita lagi teruja. eh mahal tau tak charms2 ni. harga dah la ikut berat, upah pulak range rm90 ke rm150. perghhh macam nak pengsan. kalau la emas sri pinang buat promo 0 kos upah or rm1 kos upah macam sebelum ni, boleh la intai2 kan. kalau tak nganga je la. ahahaha. baik beli gold yang spread rendah dari bayar kos upah yang sama harga dengan 1 gm gold. hoi laaaa.

harga bracelet dan charms dikira berasingan. kalau macam ni memang beribu-riban la.

tapi sebab design dia macam cantik je, macam comel je, maka untuk elak kempunan ai ols tempek kat belog. mana tau ada orang nak bagi hadiah, boleh la pilih mana2 charms yang tersenarai. ahahaha. 

ok mari berangan. antara pilihan charms yang melekat dihatiku dan cherita disebaliknya.

jam- berkait dengan masa lampau, masa hadapan. adakah masa yang kita gunakan bermanfaat atau sebaliknya? peringatan untuk diri sendiri supaya menghargai masa :-) 

kamera- one of my fav. walaupun ai pernah kecewa dengan kamera n fotografi, but both always part of my life. hehehe 

sempoa- dah macam kalkulator gak kan. ai dan kira-kira mana pernah berenggang. kena check hari2 akaun bulanan balance ke tidak?

laptop- tanpa laptop macam mana nak update belog kan? hahaha

crown- hmm, ciri2 kewanitaan or queen control? hahahaha

starfish- kegilaan ai ols kepada laut walaupun tak tau berenang. sobs

huruf S- pangkal panggilan nama oleh famili.  

kapal terbang- ai wanna fly!

payung- reminder for take any precautions. siapa yang tahu apa akan jadi pada masa akan datang?

ada 9 je charms yang ai suka. iskh. mampukah impian ini tercapai atau angan-angan wahai asilah?

1st nak aim...


0 comment:

Powered by Blogger.