@6: Kenapa font baru tiada dalam list selepas upgrade software Pixajoy Editor 3.5?

8.12.2013

ai dalam misi nak membuat calendar 2014 dengan Pixajoy. tetiba terperasan yang kat senarai font, dah takde font2 yang ai download. eh mana dia pi?

so ai decide untuk message Pixajoy kat fb:


setelah mendapat advice dari depa, ai pun follow instruction yang diberikan. hmm, senang je rupanya. just replace file pixajoy.lkey tu terus ok.

tq Pixajoy!

p/s: if u guys encounter same problem with me, please do fb message/ email them for the file :-)

1 comment:

Sarah said...

pernah jd...but sumhow org yg attend pm sy tak pulak bg file tu. tp lepas upgrade skali lg last month br ok balik.... tension je msa font ilan...huhuhu

Powered by Blogger.