seminar #AJ di Terengganu

24-25.11.2013

akhirnya siri jelajah ke-4 seminar #AJ. mentally dah rasa letih sebab event ni bersambung2 dari bulan 10 hari tu. tapi semangat masih utuh nak jalankan roadshow. hehehe :-)

24.11.2013

hari persediaan kat dewan serbaguna YPU ni memang mudah, lagi2 dengan bantuan fiza n team mkkm terengganu. tak dinafikan interm of hospitality n kerjasama, team Terengganu lah yang paling banyak membantu. i'm so proud with u guys! tak sia2 kkm guna tagline kami sedia membantu. hehehe.



 



25.11.2013

dewan full house. hahahaha. tapi punya la panas dewan ni masa seminar berlangsung, nasib baik takde peserta yang marah. huhuhu. oleh kerana slot Q&A tak dapat sambutan, maka event hari tu habis agak awal. malu2 agaknya orang zon timur nak tanya. hihihi.



last but not least, terima kasih kepada semua team yang terlibat secara langsung atau tidak langsung untuk menjayakan seminar #AJ di Terengganu. In Shaa Allah, kita akan bekerjasama lagi dalam masa akan datang. TQVM guys!!

0 comment:

Powered by Blogger.